Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buď fit

Příspěvky

Jez zdravě

24. 11. 2007

rtyMáš problémy s postavou nebo se jen cítíš špatně? Přestaň veškeré problémy řešit přejídáním se nezdravými dortíky a bonbóny. Začni jíst správně. Do svého jídelníčku zařaď více ovoce a zeleniny, méně masa a tučných mléčných výrobků. Sladkosti také nemusíš úplně vyškrtnout, ale snažit se je omezit.
 

Strašák jménem OBEZITA

24. 11. 2007

obezitaObezitou se nemyslí dvě tři kila navíc. Obezita neznamená jen to, že člověk si nemůže dovolit přiléhavé topy a úzké džíny. Je to nemoc, která může mít za následek mnoho složitějších onemocnění. V ČR je v současnosti obézních 21 % mužů a 31% žen, což je Evropský nadprůměr. Obezita může potkat každého, tak začni se sebou něco dělat už teď!
 

Jak a kde přržít nemilosrdné vedro?

24. 11. 2007

letoNejdříve to sice vypadalo, že nám celé prázdniny bude pršet, ale nakonec se počasí přeci jen umoudřilo a je horko, dusno, parno… Pokud taky v tomhle pařáku sotva přežíváš a nevíš, jak vymýšlet další a další nápady, aby jsi zachovala svojí existenci, měla bych pro tebe pár tipů jak a kde tohle počasí přežít!
 

Osvěž se!

24. 11. 2007

letoLéto patří sice mezi nekrásnější období, ale také má své nedokonalosti a problémy. K jedním z nich patří i vedro – rozžhavenné slunce útočí téměř ze všech stran a není mu úniku. Bohužel – mnoho z nás nemá doma ani menší bazén, ve kterém bychom se osvěžily, takže můžeme jen doufat, až bude noc…
 

Sport? Vyber si konečně svého favorita!

24. 11. 2007

funMáme pro tebe 5 různých druhů sportu, při kterých pořádně hýbneš kostrou. Vybrat si můžeš mezi aerobikem, aqua aerobikem, dále pak technice zvané pilates nebo taeba. Jestli chceš vědět, jaké cviky jednotlivé druhy cvičení obsahují, co všechno zpevňují a jak moc jsou obtížné, stačí se „přiučit“. Než totiž s něčím začneš, měla bys o tom pár slov vědět.
 

Otazníky kolem zdravého jídelníčku

24. 11. 2007

brichoHamburgery, cigarety, přeslazené nápoje – to už dneska není v módě! Chceš-li být IN, měla by ses zajímat raději o to, co je a co není pro tvé tělo žádoucí – jen tak tvé tělo bude vypadat stále krásně a mladě. I když je spousta věcí jasných, stále se kolem záležitostí moderního stylu života točí spousta otazníků. FOXY na ně zná odpovědi!
 

STOP Šípkovým Růženkám !

24. 11. 2007

spanekNemůžeš se ráno vyhrabat z postele, usínáš ve vyučování a celý den jsi jak přejetá parním válcem? Stop! Je na čase dát do pořádku svůj denní režim a kompletně změnit své spací návyky. Přece není možné, aby jsi jednou usnula dokonce uprostřed rande!
 

Den plný ovoce

24. 11. 2007

jablkoPřemýšlela jsi už nad složením svého jídelníčku? Pokud ne, je na to nejvyšší čas. I v případě, že chceš jíst dietně, aby jsi nepřibírala kila (kdo by po tom v létě toužil?), tvé tělo potřebuje spoustu vitamínů. Tajemství pro krásu a zdraví, které vlastně ani tajemstvím není, se skrývá v ovoci!
 

Oříškový boom

24. 11. 2007

oriskyKaždého čas od času honí mlsná a není na tom nic špatného – proč si občas neudělat dobře čokoládou, zmrzlinou nebo sladkým želé. My ale máme pro všechny naše super čtenářky radu, jak mlsat a přitom se nebát, že do svého těla vpravujete jenom samé nepotřebné kalorie a zbytečné množství cukru. Milujeme oříšky!
 

Energie v hrsti

24. 11. 2007

dívkyPřestože si chceš udržet krásnou postavu (zvášť před létem), měla bys myslet na to, že z jídla se pouze netloustne, ale je také nenahraditelným zdrojem energie, bez které se tvé tělo zkrátka nemá šanci obejít. Chceš vědět, jak jíst zdravě a dopřát tělu dostatek všech potřebných živin?