Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buď fit

Příspěvky

Top 5 cviků pro krásné paže a hrudník

24. 11. 2007

plazLéto je tu co nevidět, takže nejvyšší čas odhodlat se k nějakému tomu pohybu. Nemusíš vypadat jako Karolína Kurková, aby se za tebou kluci otáčeli. Aby ti to v plavkách pořádně seklo, je třeba, aby tvé tělo bylo krásně tvarované. Něčeho takového nedocílíš žádnou dietou, nýbrž poctivým cvičením! Dnes se zaměříme na paže a prsní   svaly.
 

Fast Food - zavržení hodný?

24. 11. 2007

hamburgerSmažené hranolky, tučné maso, majonéza – obsahují tyto fastfoodovské „delikatesy“ alespoň nějaké hodnotné živiny? Možná se budeš divit, ale i v bufetu se můžeš pořádně najíst, přestože dáváš přednost zdravé a méně kalorické stravě. Stačí si jen pořádně projít menu a mít v malíku naše dobré rady…
 

Kickbox

24. 11. 2007

kickboxKick-box je sport zaměřený na celkový rozvoj kondice, síly, pohyblivosti, koordinace, tvrdosti, taktické chytrosti a orientace v prostoru, pocházející z Ameriky. Kickbox se dělí na dvě základní části, na kondiční a závodní.
 

Poctivý strečink

24. 11. 2007

stretching Jistě víš, že tělo je potřeba na fyzickou námahu náležitě připravit, aby nedošlo k úrazům (např. natažení nebo natržení svalu) nebo k několikadenní únavě. Všechny části svého těla si nejdříve musíš rozehřát a pečlivě protáhnout.
 

Přírodní cestou ke zdraví a kráse

24. 11. 2007

jahodaNemusíš do sebe zákonětě cpát tuny umělých vitamínů v “koňsky” velkých tabletkách každý den. Ke svěží kráse a zdraví celého těla ti dost možná postačí pár jahod, banán na svačinu nebo dostatek tekutin. Zajímá tě, jak je to možné? Čti dál! Nevymýšlíme si!
 

Spánek pro krásu

24. 11. 2007

Taky tak nesnášíš ranní vstávání? Večer dlouho nemůžeš usnout a ráno se probudíš celá unavená? Tak to nejsi sama. Tohle je v dospívání běžné. Podle odborníků mají teenageři biorytmus prostě naladěný na později. Tato změna denního režimu trvá zhruba do 20 let.
 

Elixír krásy

24. 11. 2007

Chceš znát recept na krásu? Tady ho máš? Není v tom, kolik si nakoupíš kosmetiky a oblečení, ale jak máš pevnou vůli a jdeš si za svým cílem…jez zdravěji, sportuj, neužívej drogy a nebuď ve stresu! Všechno pak půjde samo!
 

Vše o pohybu

24. 11. 2007

vseopoPohyb pro lidské tělo je bezpochyby důležitý. Jistě, jako správná slečna, pečuješ o svou linii. Kašli ale na trápení se dietami a zjisti, že kila shozená díky sportu se ti jen tak rychle nevrátí. Tak na co čekat?
 

Zpevni půlky !!

24. 11. 2007

hyzdeExistuje kluk, který se neotočí za holkou s hezky pevným zadečkem v plavkách? Je sice únor, ale čím dřív začneš myslet na to, že přijde léto a budeš se zase muset nasoukat do plavek, čímž odhalíš své pozadí, tím líp. Cellulitida je totiž zákeřná a je potřeba se s ní dát do boje dokonce ještě dřív, než se tvého pozadí zcela zmocní.
 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4