Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buď fit

Příspěvky

Chřipka z těla ven!

4. 5. 2008

chripkaČelo máš jako v ohni, bolí Tě šíje a vůbec celý člověk. Chvíli je Ti zima a hned zase teplo, bolí Tě v krku a máš příšernou rýmu? Ano, je to tak. Smlsla si na Tobě paní Chřipka!
 

Jak se dostat po vánocích zpět do formy

12. 1. 2008

vzoryVánoce. Svátky klidu a míru a také nekontrolovatelného přejídání se všemi těmi dobrůtkami, až má mnohá z nás v hlavě jednu výčitku za druhou. Slibovat si, že se po Silvestru ihned vrhneš na dietu a cvičení? Kdepak. My ti poradíme, jak se dostat zpět do formy a spravit si žaludek bez drastických předsevzetí… V pěti krocích!  
 

Krásné bříško za 3 měsíce

12. 1. 2008

brisko-perV zimě nadáváme na počasí, v létě na to, že kdybychom v zimě nebyly tak lenivé, nemusely bychom se stydět nasoukat se do plavek. Pokud chceš podobným výčitkám v příští sezóně předejít, ale netrápit se dietami, které stejně častěji končí spíš hůř než líp, začni už teď a s námi!
 

Podzimní terapie

24. 11. 2007

podzimPodzim už tu máme v plné kráse, ale s ním přichází také mnohem častější únava, nachlazení, chřipky, virózy či nepříjemné deprese. Každý lidský organismus je nastavený jinak, a proto je pro někoho nepředstavitelné vyjít ven bez zásoby papírových kapesníčků. Slečínka má pro tebe pár tipů, jak se udržet ve formě a bacilům nedovolit zaútočit.
 

Krásná a fit i v chladných měsících

24. 11. 2007

beraniceLetní sluníčko vyměnila zamračená obloha a déšt. Ať spíme, jak chceme, stejně jsme stále ospalé. Chybí nám energie, kterou jsme měli v létě na rozdávání. Tady je par tipů, jak se znovu nabít energií a rozzářit pleť i vlasy.
 

Hurá do posilovny!

24. 11. 2007

posilováníOpět se nám nezadržitelně blíží konec roku. A že tvým nejposlednějším novoročním předsevzetím bylo začít se konečně pořádně hýbat, ale doposud zůstalo jen u smělé myšlenky a tělocvičnám a sportovním centrům se vyhýbáš co největším obloukem? Nezoufej, ještě máš celý listopad a prosinec!
 

Snídej!

24. 11. 2007

snidaneNe nadarmo se říká, že snídaně je základ dne – pokud na ni pravidelně zapomínáš, měla by ses nad sebou pořádně, ale opravdu pořádně zamyslet! A pozor! Nejedná se pouze o slova starostlivých maminek, nýbrž dietologů, kterým už skutečně nejde nevěřit…
 

Bojuj proti únavě!

24. 11. 2007

spanekDlouhé letní večery jsou ty tam a nás čeká už jen čím dál větší tma. Působí na tebe tohle období, kdy si už v pět odpoledne nevidíš na špičku bot, deprimujícím dojmem a cítíš se unaveně? My ti poradíme, jak být i na podzim vždy fit – načerpej sílu na rušný den příjemným spánkem!
 

Načerpej energii do školy

24. 11. 2007

spanek První školní den tu bude co nevidět a je potřeba se na něj pořádně připravit a nabrat sílu a energii. Přinášíme ti pár rad jak na to! Tak co, už se těšíš?
 

Objev kouzlo jógy

24. 11. 2007

jogaAby ses mohla pustit do cvičení jógy, není třeba, aby jsi byla pružná a ohebná jako housenka – to je jeden z mýtů, který lidi od objevování kouzel tohoto úžasného cvičení odrazuje. Nezáleží na tom, jestli se ve stoje dotkneš plnými dlaněmi země a jestli uděláš roznožku – důležité je, aby tě cvičení bavilo a aby ses při něm odreagovala. Díky józe získáš krásné pevné tělo a klidnou mysl!